Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Albumy s fotkami:    Album 1      Album 2


 

XIV. Dni obce Oravská Poruba v roku 2014

 (nedeľa popoludní, 29. júna 2014)

 

 

 

 

 

    Ešte menšie, ešte milšie a ešte viac naše. Takto nejako by som uviedol stručný komentár ku tohtoročným Dňom obce s využitím toho čo som napísal vlani. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že ten dážď zasiahol rušivo, ale na druhej strane vďaka nemu mali k sebe Porubci tak blízko ako už dlho nie. Pekne plece pri pleci, hlava pri hlave, natesno ako to len išlo, učupení pod prístreškami obdivovali umenie účinkujúcich a dážď-nedážď, bolo na čo pozerať. Program (tu je oficiálny plagát) začali tradične domáci. Najskôr najmladší, potom jubilujúca Porubanka a naši hasiči a pridali sa aj hostia. Záver a nepochybné vyvrcholenie patrilo súboru Liptov z Ružomberka.

 

   Pre mňa to bola navyše skvelá možnosť vďaka dažďu jedným záberom zachytiť čo najviac ľudí naraz. Pripravil som výber z množstva záberov na vystupujúcich, aj prizerajúcich a hádam sa tam nájdete všetci.

 

   Ďakujeme účinkujúcim, organizátorom a aj divákom a všetkým ostatným za výborné popoludnie. Dúfajme, že sa takto znova o rok zídeme v zdraví a radosti.

 

 

 

    

Album Dni obce 2014 - 1. časť      Album Dni obce 2014 - 2. časť

 

 

 

 


Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Albumy s fotkami:    Album 1      Album 2